Greece from home

Greece from home

Share with:


Ψηφιακή πλατφόρμα μας ταξιδεύει στην Ελλάδα από την οθόνη του υπολογιστή μας!

Tο υπουργείο Τουρισμού, ο ΕΟΤ και η Marketing Hellas κατάφεραν, με την υποστήριξη της Google, να δημιουργήσουν την on line πλατφόρμα «Greece from Home». Η συγκεκριμένη πλατφόρμα αποτελεί μια σημαντική ώθηση για τον ελληνικό τουρισμό, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς δίνεται η ευκαιρία σε ανθρώπους από όλον τον κόσμο να γνωρίσουν τη μαγευτική ομορφιά και τον πολιτισμικό πλούτο της χώρας μας και, μάλιστα, από την ασφάλεια του σπιτιού τους.

Δείτε την πλατφόρμα «Greece from Home» εδώ

Ο Steve Vranakis,Chief Creative Officer της ελληνικής κυβέρνησης και οι δημιουργικές του ομάδες Ithaca Lab και Prinz & Co συνεργάστηκαν με τη Marketing Greece, τη Google, το υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ για την υλοποίηση της πλατφόρμας «Greece From Home».

Η πρωτοβουλία αυτή είναι ιδιαιτέρως σημαντική, καθώς ο ΕΟΤ, μέσα από την άμεση on line προώθηση της πλατφόρμας, προσελκύει τουριστικά τις κύριες δεξαμενές επισκεπτών της χώρας. Όπως επισημαίνει και ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης: «Ο ελληνικός τουρισμός δηλώνει έμπρακτα παρών μέσα σε μία πρωτοφανή κρίση. Όσο οι επισκέπτες μας μένουν σπίτι, εμείς ως brand και ως προορισμός βρισκόμαστε κοντά τους, από το σπίτι μας, από την Ελλάδα, μέσω του Greece From Home”.

Η πρωτοβουλία #greecefromhome βασίζεται σε τρεις εξίσου σημαντικούς πυλώνες

Βλέπω

Η αξιοποίηση της τεχνολογικής εξέλιξης επιτρέπει στον κόσμο να έρχεται σε επαφή με τον πολιτισμό της χώρας, από το σπίτι του και με μια απλή σύνδεση στο κανάλι του ΕΟΤ «Visit Greece» στο YouTube. Γαστρονομία, μόδα, αθλητισμός, ελληνική μουσική, χορός, βίντεο με περιηγήσεις σε προορισμούς και άλλες ιδιαίτερες εμπειρίες δημιουργήθηκαν από Έλληνες δημιουργούς, με σκοπό να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου για τη χώρα μας.

Ταξιδεύω

Μπορεί κάποιος να επισκεφτεί την Ελλάδα από τον καναπέ του σπιτιού του; Η ψηφιακή πύλη www.discovergreece.com το καθιστά δυνατό, προσφέροντας μια εκπληκτική ψηφιακή εμπειρία από μουσεία, γαστρονομία, αρχαιολογικά αξιοθέατα, εικόνες της φύσης, γαστρονομία, γραφικά χωρία και ελληνικές παραδόσεις.

Μαθαίνω

Η εκπαίδευση αποτελεί ένα πολύ σημαντικό πυλώνα της νέας on line πλατφόρμας. To «Greece From Home» ενώνει τις δυνάμεις του με το πρόγραμμα «Grow Greek Tourism Online» της Google και φέρνει την εκμάθηση στο σπίτι. Από τις 2 Απριλίου διατίθενται στο κοινό δωρεάν εκπαιδεύσεις, που αφορούν διαδραστικά διαδικτυακά ομαδικά σεμινάρια.

Επιθυμείτε να εκπαιδευτείτε σε αποτελεσματικές τεχνικές εξ αποστάσεως εργασίας ή να καταρτίσετε μια αποτελεσματική στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ για την επιχείρησή σας; Τώρα έχετε την ευκαιρία και, μάλιστα, με την κατάλληλη καθοδήγηση. Μεταξύ άλλων, υπάρχει η δυνατότητα για διαδικτυακή συνάντηση απευθείας με έναν από τους συνεργάτες της Google, σε περίπτωση που επιθυμείτε μια πιο προσωπική καθοδήγηση.

Πιστοποιητικό παρακολούθησης για τους συμμετέχοντες

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο  θα απολαύσουν μια συναρπαστική εμπειρία, θα αποκομίσουν πολλές χρήσιμες γνώσεις και θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από την ΙΑΒ Ευρώπης, την Google και το Υπουργείο Τουρισμού.

Περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια δείτε εδώ

Tags

Add Comment

Your email is safe with us.

Sign In Pylos CityBook

For faster login or register use your social account.

or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password